+32 479 35 56 05

marijke@studio-mellow.be

Het is heel typisch voor deze tijd van het jaar. We kijken terug naar wat we bereikten en meemaakten. En blikken al eens vooruit naar wat we nog willen verwezenlijken.

Voor mij persoonlijk was 2021 een jaar van verandering. Ik zou zeggen op professioneel vlak, maar eigenlijk ging het verder dan dat. Want de sprong durven wagen naar zelfstandige, naar mijn eigen zaak, wou ook zeggen de sprong wagen naar meer vrijheid, verantwoordelijkheid, kansen, potentieel, creativiteit. De keerzijde was natuurlijk ook de onzekerheid, mezelf bewijzen (en dan vooral aan mezelf), me kwetsbaar opstellen, allerhande twijfels. 

Het afgelopen jaar heb ik durven kiezen voor mezelf en daar ben ik trots op. En zeggen dat ik trots ben voelt best wel vreemd. Alsof ik het om één of andere reden niet mag benoemen. Terwijl dat benoemen net een positieve invloed op mijn mindset heeft.

Verder ben ik ontzettend dankbaar voor de steun die ik van zoveel mensen kreeg. En die kwam soms uit onverwachte hoek. Hun vertrouwen geeft me zoveel energie! 

Het heeft me laten inzien hoe belangrijk de juiste mindset is. Het klinkt misschien wat geitewollesokkig, maar hoe je in het leven staat heeft een enorm grote impact op alles om je heen. En die boodschap wil ik ook met Mellow meenemen.

In 2022 wil ik verder groeien. Zowel persoonlijk als met Mellow. Daarvoor blijf ik de kaart trekken van zelfontplooiing en zelfzorg. Waar word ik gelukkig van? Wat geeft me energie? En hoe kan ik daarmee anderen helpen? Hoe kan ik mijn steentje bijdragen?

Bij Mellow kiezen we elke dag voor zelfvertrouwen, body positivity, eigenwaarde, zelfzorg, evenwicht en natuurlijke schoonheid. Want iedereen verdient het om zichzelf graag te zien!

Waarvoor ben jij dankbaar? Wat zijn jouw goede voornemens voor 2022? Laat het me zeker weten, ik hoor/lees het graag.

Veel liefs,
Marijke

 

PS: Kan jij een moment van ontspanning gebruiken? Boek dan zeker een afspraak en ik help je met veel liefde verder.

Aanbevolen artikelen